miercuri, 7 aprilie 2010

Bere pentru catei.

In Olanda in zilele de azi s-a inventat berea pentru catei.Se numeste Kwispelbier.

De cand am aflat ma simt mai bine,pentru ca ma gandesc ca in lumea asta exista cineva mai stupid ca mine.

Bere pentru catei?de ce?Au cerut.o caini?Nu prea cred.Din cate stiu eu nu exista caine care sa s-o fi dus la bar ca sa ceara o bere.Din cate se zice cica aceasta bere o poate bea si stapanul cainelui pentru ca e facut din extract de malt si din extract de manz.

Ganditi-va ce bun e sa bei omogenizat rece. :> :)) .Toti spun ca,cainilor le place foarte mult.Hey daca amesteci manzul cu ceva e si normal ca un caine sa bea sau sa manance .

Eu as inventa si cafea pentru catei,cu extract de porc xD si cafea.Chiar si cu peste si cafea,asa le poti spune prietenelor tale: “Astazi am baut o cafea impreuna cu pisica mea”

Maine-Poimaine o sa vedem cateii si pisicile ca fac concursuri : “cine ragaie mai mult” J )

4 comentarii:

costygreceanu spunea...

Bere pt catei? de care? blonda, bruna sau ...roscata? da, interesant, dar mai interesant nu este cine a inventat, pt ca acel cineva , are nevoie de "fraierii" cu bani, care isi permit tot felul de luxuri asta este. Daca cei care isi permit sa cumpere si bere pt catei, asta este :"uni" isi permit bere pt catei, iar altii, nu au ce pune pe masa, bineinteles ca NIMENI nu este VINOVAT, pt ambele situatii !!!....poate maine auzim ca "X" a fost cu cainele in bar si cainelui lui nu-i mai place berea fara putin rom in ea, cine stie!!!!!

Anonim spunea...

ala da concurs =))

safimcopii spunea...

ala da concurs =))

Anonim spunea...

costy spunea...
[..]poate maine auzim ca "X" a fost cu cainele in bar si cainelui lui nu-i mai place berea fara putin rom in ea, cine stie!!!!!

=)) haha,tare asta!

Trimiteți un comentariu